Ana içeriğe atla

Yabancı Albümler ve Şarkılar Top 10 Eylül 2008

Dido - Safe Trip Home
Merakla beklenen albümden ilk single yayınlanmıştı ve umarım beğenmişsinizdir.
Dido - Don't Belive in Love dinle!

Glasvegas - Glasvegas
Yeni indie rock şampiyonlar!ı Bu sene oldukça ilgi çekeceklerini düşünüyorum ki zaten
Daddy's Gone'u Nme 2007 de en iyi 2. şarkı seçmişti.

Metallica - Death Magnetic
Death Magnetic umutla beklenen bir albümdü. Ancak yavaş yavaş fos diye sönmeye mahkum gibi gözüküyor. Metallica şüphesiz dünyanın en meşhur metal müzik grubu, fakat önceki albümlere nasiben bir tek ilk çıkışları olan The Day That Never Comes adlı parça insanı mutlu ediyor. Albüm ise James Hatfield'ın kişisel liriklerini yansıtan şişirme bir albüm.

The Day That Never Comes izleyin


Jem - Down To Earth
Bir önceki Jem albümü 300 bini aşkın satış raklamlarına ulaşmıştı ve güzel bir albümdü. Fakat Down to Earth 2008 de dünyaya düşen en dinlendirici pop albümlerinden olmuş. Öyle fıkır fıkır hep aynı ritimleri kopyalayıp yapıştırmış şarkılardan bıktım diyorsanız bu albümü bir dinleyiniz.

Of Montreal - Skeletal Lamping
Alternatif ve indie rock köşesinde dikkat çeken ve ümitle beklenen bir grup daha, Of Montreal. Skeletal Lamping etkileyici şarkı isimleri ve kapak çalışmasına rağmen umutlarımı yarıda bıraktı. Fakat yine de averaj gruplara nazaran bunu dinlemenizi öneririm. Hele Id Engager'i mutlaka dinleyin, çok eğlenceli bir çalışma olmuş. Albümdeki bütün sözler geçen sene bir konserinde tamamen soyunarak ilgi çeken sevimli kişilik Kevin Barnes tarafından yazılmış.

Of Montreal - Id Engager indirin (aol'un sitesinden alınan bu mp3 tamamen yasaldır)

Duffy - Rockferry
Duffy Duffy Duffy ve yanında Rockferry. Bu albümü öveli kaç oldu bilmiyorum ama yine de belirteyim Rockferrt içinde bütün şarkıların güzel olduğu bir albüm değil. Albümde 4 şarkı muthiş diğerleri ise benim fikrimce aceleye gelmiş gibi. Serious, Mercy, Warwick Avenue ve Stepping Stone en iyi şarkılar.

Jonas Brothers - A Little Bit Longer
Kabartı teen pop gruplarından bir başka ticari başarı hikayesi daha. Biliyorum kötülemek sıkıcı ama bu albüm şu sıralar çok populer. Hani çığlık atan gençlerin peşinden sürüklendiği gruplardan.

The Verve - Forth
Verve yeniden birleşti birleşmesine ama aynı eski albümleri gibi bir albüm daha fırlattı önümüze.
Belki albüm uzun, ve dinliyorsunuz bitmiyor. Fakat Richard Ashcroft söylerken o kadar isteksiz ki. Love is Noise adlı ilk single bence güzel olmuş o kadar kötülendi ama keşke albüm böyle rahat bir atmosfer oluştursaydı. Açılış Sit and Wonder ve ortalarda dinleyebileceğiniz I See Houses diğer iyi şarkılar.

Love is Noise izle


Lil Wayne - The Carter III
Tha Carter III Amerikan rapçisi Lil Wayne'in 10 Haziran 2008 çıkışlı altıncı albümüdür. Tha Carter serisinin son son albümü olduğu tahmin ediliyor. The Carter III 2007 yılının en çok beklenen albümü denilde ama 2008 yılında piyasaya sürülmeye karar verildi. Albüm kapağı Lil Wayne'nin bebeklik fotoğrafıyle süslenmiş ve dizaynı Nas ve The Notorious B.I.G.'e ait. Şu sıralar Amerika albüm listelerinde oldukça başarılı oldu.

Calexico - Carried to Dust
Son olarak bir iki akustik gitar tıngırtısı ve uçsuz bucaksız çöllerin gizli efendileri Calexico'nun yeni albümüne geldi. Daha önceki Calexico lar gibi sakin çingenemsi bir havası olan ağır kanlı ve güzel bir albüm.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *