Ana içeriğe atla

Top 10 Yeni Rock Şarkılar

Yeni Şarkılar
1. The Thermals - Returning to the Fold
Şarkı The Thermals'in en son konsept albümü olan The Body, The Blood, The Machine adlı albümden çıkıyor. Öncelikle katı gitar ritimleri ve enerjik vokalleriyle sizi baştan çıkaracak bir rock grubu The Thermals. Sonrasında ise gerçekten keşfedilmesi gereken bir topluluk fakat pek bir destek alamadılar. Her koşulda The Body, The Blood, The Machine harika bir albümdür. Klibi umarım beğenirsiniz rock müzik severler.



2. Interpol - No I In Threesome
No I In Threesome için en iyi yeni Interpol işlerinden birisi diyebiliriz. Çok duygusal aynı zamanda boğucu ve yavaş olamayan müzikleri, vokalin olgun sesiyle birleşince gerçekten can yakıcı olabiliyor.



3. Baby Dee [ft. Bonnie "Prince" Billy and others] - The Only Bones That Show

4. Xiu Xiu - Yo Yo Bye Bye(Why? coverı)

5. His Name Is Alive - Bismillahi 'Rrahmani 'Rrahim

6. Ian Brown – Sister Rose
Bu sefer Ian Brown beni biraz hayal kırıklığına uğrattı albüm biraz sıkıcı olabiliyor, hayır, hatta çopu zaman sıkıcı bir albüm. Belki çok hayranı iseniz zorlayıp sevebilirsiniz. Ama çok uzun süreli değil. Ben daha çok bir önceki solo albümü olan Solarized'i dinlemenizi öneririm. Ha The Stone Roses adlı efsane grubu mu, onu bilmeniz şart zaten.

7. Tom Baxter – Better

8. Robyn - Be Mine

9. My Robot Friend - Robot High School

10. Stereophonics - My Friends

Geçmişten gelen bir şarkı!
David Bowie - Ashes to Ashes
Bu hafta geçmişe dönüş köşemizi usta yorumcu besteci David Bowie işgal ediyor ve tabi o harika bıkmadan sıkılmadan dinleyeceğiniz şarkısı Ashes to Ashes.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *