Ana içeriğe atla

Britney Spears - Blackout

Britney Spears bu defa farklı bir çizgide harika bir albümle dinleyicilerle buluşuyor. Albümde modern pop, disko and elektronik müzik gibi çeşitli türlerin birleşimi Spears'in o bebek gibi sesiyle etkileyici şekilde birleştirilmiş. Ortaya kariyerindeki en tutarlı albümlerden birisi çıkmış hatta konsept tadında bir albüm olmuş diyebiliriz. Britney gibi popüler bir şarkıcı için, ilk çıkış parçası Gimme More biraz gölgede kalıyor. Hatta albüme yardım edenler bütün işi yapmış diye de düşünebilirsiniz, haksız sayılmazsınız. Yine de, şarkılarda bütünlüğü korumuş yorumuyla güzel şarkıcı, ve önemli olan albümün onun adıyla çıkması. Albümün hit olabilecek şarkısı Radar 80 lere geri dönüş yapıyor ve seksi olmak için aşırıya kaçıyor bu şarkıda. Britney Spears, bu albümün gücünü belki de kendi özel hayatını fazla öne çıkartarak yok ediyor. Fakat modern pop müzik seven herkes bu şarkıları dinlemeli. Why Should I Be Sad, o karanlık seksi ve ikilemde kalmış kişiliğiyle albüme son noktayı koyan şarkı oluyor. Ve Blackout dans etmek için gerçekten harika bir albüm, baştan sona rahatlıkla dinlenilebilir.

Britney Spears - Why Should I Be Sad

Önerilen şarkılar: Radar, Heaven On Earth, Why Should I Be Sad

Gimme More Müzik Video

Yorumlar

AYSEL DEMİREZ dedi ki…
gERÇEKTEN MÜKEMMEL Bİ SİTE OLMUŞ.eMEK VE ZAMN HARCANARAK YAPILMIŞ OLDUĞU HER HALİNDEN BELLİ OLAN Bİ SİTE.KLİPLERİ SEYRETMEDE HİÇ ZORLUK ÇEKMEDİM.EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÇOK BAŞARILISINIZ.ÇALIŞMALARINIZIN DEVAMINI BEKLERİZ.
azrail dedi ki…
MÜKKEMMELİN ÖTESİNDE BİR SİTE OLMUŞ. ELİNİZE SAĞLIK.ÇOK ZAMAN ALDIĞI SİTENİN HER HALİYLE BELLİ.HİÇ DONMA OLAYI YOK.KALİTELİ BİR SİTE OLMUŞ

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *