Ana içeriğe atla

2000 in en iyi Pop Albümleri

1. Santana - Supernatural
Supernatural için denilebilecek pek birşey yok, gerçekten zamanının en iyi pop rock albümlerinden birtanesi, içindeki bütün şarkılar ayrıca güzel. Rob Thomas'ın eşlik ettiği sağlam melodi Smooth, ateşli latin şarkısı olan Maria Maria ve Dave Matthews'in o dinlendirici sesiyle kulaklarımızı okşadığı Love of My Life... Supernatural 90'lardan bu yana en iyi Santana albümü olarak arşivlerde yerini alıyor.

2. Coldplay - Parachutes
Ne Radiohead gibi ağır, ne de Oasis gibi miskin. Parachutes ayrı tutmak üzere, bütün Coldplay albümleri çabuk tüketilebilecek türden albümlerdir. Ama Parachutes o orjinal melodileriyle sizi her zaman büyülemeye hazırdır. Bir Don't Panic, Yellow veya Parachutes şarkısı Coldplay'den bir daha zor gelir.

3. Moby - Play
Play ile Mody 90 ların başındaki başarısı tekrar yakalıyor. 90 lardaki techno müziğinde yaptığı devrimin temellerini sağlamlaştırıyor. Porcelain, South Side, Natural Blues ve Honey bu albümden duymak isteyeceğiniz kilit çalışmalar.

4. Travis - The Man Who

5. Craig David - Born To It
Soul, r&b ve club/dance tarzlarının iç içe olduğu harika bir albüm Born To It. Craig David'in ilk albümü olmakla beraber Fill Me In, 7 Days gibi şarkıcının en önemli hitlerini barındırıyor. Albümün pırıl pırıl parlayan baş döndüren melodileri ve sağlam altyapısı bugüne kadar en iyi Craig David albümü olduğunun göstergesi.

6. Eminem - The Marshall Mathers LP

7. Richard Ashcroft - Alone With Everybody

8. Gabrielle - Rise

9. Oasis - Standing On The Shoulder Of Giants

10. Radiohead - Kid A

Ayrıca:
2000 lerin en iyi top 40 şarkısı

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *