Ana içeriğe atla

Yeni Alternatif Müzik Top 10

İşte size en yeni alternatif müzikler arasından derlediğimiz Top 10 listesi. Ilk üç şarkı arasında karar vermek oldukça zor oldu. Fakat Tokio Hotel'in son zamanlardaki başarısına ben de katkıda bulunmak istedim.

1. Tokio Hotel – Ready Set Go
Başarılı Alman topluluk bu hafta gönlümüzde taht kurmayı başarıyor.


2. Andrew Bird - Imitosis
Andrew Bird son albümündeki en iyi parçalardan biri olan Imitosis'e klip çekmiş ve hemen paylaşıyorum sizinle. Video boyuncaşarkıyla da oldukça uyumlu kareler izleyeceksiniz.

3. Spoon - The Underdog
Ga Ga Ga Ga Ga (2007) çıkışlı en son Spoon çalışması karşınızda! The Underdog çok hoş bir şarkı, video klip de oldukça eğlenceli olmuş.

4. Maximo Park - Girls Who Play Guitars
Girls Who Play Guitars, Newcastle çıkışlı indie rock beşlisinin son çalışması. Şarkı oldukça güzel, Our Earthly Pleasures ilk albüm olan A Certain Trigger gibi hırslı olmasa da bence avarajın üstünde bir albüm. Son albümde Our Velocity, Parisian Skies gibi harika şarkılar mevcut. Maximo Park dinlenilesi bir grup.

5. Tokyo Police Club - Citizens of Tomorrow

6. Gogol Bordello - Wonderlust King
Super Taranta! için çok iyi bir albüm değil demiştik ve gerçekten albümdeki şarkılar insanı sıkıyor. Wonderlust King, 4 dakikalık bir çalışma olmasına rağmen ne zaman bitecek demeye başlıyorsunuz.

7. Kaiser Chiefs - The Angry Mob
Sadece video'su eğlenceli olduğu için Kaiser'ler bu hafta altı numara fakat boyle sıkıcı bir şarkıya fazla dayanamazsınız. Özellikleri sonlarındana 20 kere aynı sözleri duyacaksınız.

8. Linkin Park - Bleed It Out
Linkin Park son albümünü pek başarılı bulmadık ve albümden çıkabilicek iyi bir şarkı da malasef yok. Linkte Saturday Night show'unda Bleed It Out adlı parçayı seslendiriyorlar.


9. Hard Fi - Suburban Knights
Hard Fi bu şarkı itibariyle amaçsız ingiliz pop müzik grupları arasında yer alıyor.

10. Ray LaMontagne - Three More Days

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bu ne lan

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *