Ana içeriğe atla

Müzik Dünyasının Fıstıkları

1. Beyonce
Beyonce müzik kariyerindeki ilk başarısını Destinys Child (Kelly Rowland, Michelle Williams) adlı grup ile elde etti. Fakat Beyonce kendini o kadar iyi sunduki, solo kariyerinde anında zirveye yerleşmeyi başardı. Sürekli hit çalışmalara imza atan ve şu ana kadar iki solo albümü bulunan melez güzel fıstıklar arasında en iyisi, kuşkusuz.
En iyi albümü: Dangerously in Love (1998)
2. Shakira
"Ojos Así" adlı şarkısıyla çok popüler olduğu zamandan bu yana Shakira hep ileriye doğru adım attı. Yaptığı şarkıları her zaman kendi doğal latin güzelliği ile birlikte sunup, o kısacık boyuna rağmen Shakira imajını resmen bir kalıp haline getirdi . En önemli silahı o çengelli sesi ve devasa kalçaları. Shakira'nın rock müzik sevmesi de ayrı bir güzellik, imajına vahşilik katıyor.
En iyi albümü: Dónde Están los Ladrones? (1998)

3. Madonna
Madonna her konuda birinci olduğunu düşünür ve bu öz güveni her zaman işe yaramıştır. Fakat güzellik ve çıtırlık söz konusu olunca, Madonna artık sadece geriden gelenlere yol vermeyle yetinmesi lazım. Madonna uzun süredir müziğinden çok özel hayatıyla konuşulmaya başlandı. 80'li yıllardaki başarısı tartışılmaz fakat son zamanlarda çıkardığı albümler gerçekten eski Madonna'yı aratıyor.
En iyi Albümü: Madonna (1983)4. Mariah Carey
Mariah Carey, sesi söz konusu olunca en ayırılması gereken isimdir. Çünkü onun SiYah-Beyaz
karışımı sütlü çikolata tadındaki sesi yaptığı her işte kendisini zirveye taşımıştır, liste rekorları kırmasını sağlamıştır.
En iyi Albümü: Butterfly (1997)

5. Jennifer Lopez
Müzik ve fıstık deyince ilk akıllara gelen isim kuşkusuz Jennifer Lopez olur. Aslında müzik dünyasının renkli isimleri arasında yer almasının yanı sıra, kendisi birçok filmde de boy göstermiştir. Latin ve R&B'nin harika bir şekilde birleşmesiyle doğan On the 6 adlı ilk albümü J.Lo'nun bir dünya starı olmasını sağlamıştır. Geniş kalçaları ve kusursuz bir güzelliği olmasa da seksi duruşu J.Lo'nun en önemli özelliklerindendir.
En iyi albümü: On the 6 (1999)

6. Christina Aguilera
Christina Aguilera gerçekten önemli derecede yol katetti. Başından beri akılda kalıcı pop şarkılarına imza atmaya devam ediyor. Arada inişli, çıkışlı dönemler geçirse de bu güçlü ses o küçük popo ile birleşince Christina Aguilera ortaya çıkıyor. Sesi kimi zaman çok sinir bozucu, kimi zaman ise kulağa oldukça güzel geliyor.
En iyi Albümü: Christina Aguilera (1999)
7. Britney Spears
Aslında 90'li yılların sonunda, pop müziğinin unutulmaz bir şarkısına imza attı (...Baby One More Time). Yaşıtlarını esir altına almıştı, hatta herkes onun varlığından haberdardı. Fakat masum yüzlü güzel şarkıcı artık sadece özel hayatıyla gündemde.
En iyi albümü: ...Baby One More Time (1999)

8. Kylie Minogue

9. Gwen Stefani
Stefani anladı ki pop dünyası bir grupta (No Doubt) yer almaktan oldukça daha kazançlı ve iyi de
yaptı. Solo kariyeriyle daha fazla kişiye ulaşan hoş şarkıcı fiziğiyle de dudak uçurtuyor.
En iyi Albümü: Love.Angel.Music.Baby. (2004)

10. Paula Abdul

kaynak: www.muzikparti.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *