Ana içeriğe atla

Kısa Kısa: Müzik Haberleri (Haziran)

# Hani In The Morning diye bir şarkı vardı, yumuşacık ve sakin...İşte o şarkının sahibi ingiliz grup The Coral, 'Roots And Echoes' adlı yeni çıkacak albümlerinden ilk single'ı açıkladı 'Who's Gonna Find Me'. Albüm tamamen Oasis'in Wheeler End Stüdyolarında kaydedildi.

#Arctic Monkeys solisti Alex Turner Beyonce'a olan hayranlığını açıkça dışa vuruyor ve listelerde Beyonce ile yarışmaları onu çok mutlu etmiş gibi görünüyor. Alex 'Beyonce'nin büyük bir hayranıyım' diyor. Alex belki ilerde Beyonce ile düet yapar, kim bilir?

# Amy Winehouse, daha iki albümü olmasına rağmen müziği bırakacağını evinin hanımı olmak istediğini açıkladı. Biz de buna pek inanmadık, çok gördük müziği bırakıyorum deyipte kısa zaman sonra yeni albüm çıkaranları.

# Geçen hafta The White Stripes'ın daha yayınlanmamış albümü İspanya'da bir radyo programında çalınca grubun solisti Jack White bu duruma oldukça kızmış. Albümün radyo kayıt versiyonlarının internette dolaştığını düşünürsek White bu konuda haklı gözüküyor.

# 90'ların grunge topluluklarından Hole'un kurucusu Courtney Love, yeni çıkacak albümünden dört şarkıyı Los Angeles'ta canlı söyledi (1 Haziran). Gece de Linda Perry Love'a eşlik eden isim oldu. Linda Perry yeni albümün prodüktörlüğünü de üsleniyor.

# Soul şarkıcısı Tony Thompson geçen gün memleketi olan Waco, Texas'te ölü bulundu (Haziran 1).

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *