Ana içeriğe atla

Kelly Clarkson - My December

Nereden Nereye...
1982 Texas doğumlu Kelly'nin sesini ilk kez lisedeki koro öğretmeni keşfediyor ve Kelly koroya katılıyor. Liseden sonra sesini daha da geliştirerek Hollywood yollarına düşüyor. Sabrina adlı dizide ufak bir rol alıyor fakat arkası gelmiyor. Red Bull içecek markasının promosyonunda yer alıyor ve hayatını değiştirecek şarkı yarışması American Idol'a katılmadan önce kokteyl garsonluğu yapıyor. Bu ilk kez düzenlenen yarışmada, tam 10,000 sesin arasından sıyrılıyor güzel şarkıcı. Bununla da yetinmeyip birinci olarak, isimsiz bir şarkıcıdan ulusal bir ses olmayı başarıyor. Kelly Clarkson, bugüne kadar Thankful (2003), Breakaway (2004) olmak üzere iki albüm yayınladı. My December(2007) ise bu çekici sesin en son albümüdür. My December genelde hafif gitarlar ve Clarkson'un ayırt edici sesi üzerine kurulu, melodik nakaratlar, Judas, Never Again, Haunted gibi hit şarkılar içeriyor. Yeni albümde iddiali, kendini kanıtlamak isteyen bir duruş ve söyleyiş hakim.

Clarkson'un şarkıların büyük bölümünde emeği var, ve albümün açılış parçalarında atmosfer oldukça enerjik. Ortalara doğru duruluyor ve sakin müziğin tadını çıkarıyorsunuz. Açıkçası çok çeşitli şarkının bir arada sunulması bazen tutarsızlık hissettiriyor. Herşeye rağmen, en iyi albümü olmasa da, My December Kelly Clarkson adını taşıyabilecek bir çalışma olmuş.
Albümdeki en iyi kayıtlar: Irvine, Haunted, Never Again


Yorumlar

Adsız dedi ki…
kelly clarkson süper bi şarkıcı bütün şarkıları harika htta harika ötesi herkese tavsiye ederim...özellikle Because oF You,behind the hazel eyes,never again....harika şarkılar......

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *