Ana içeriğe atla

Yeni Albümler

The Chemical Brothers
Albümde Midlake, Klaxons ve Willy Mason konuk isimler arasında yer alıyor. Progressive müzik grubunun "We Are The Night" adlı albümün çıkış tarihi 11 Haziran 2007.

Marilyn Manson
Eat Me, Drink Me Marilyn Manson'un Haziran 5 tarihinde çıkacak altıncı stüdyo albümü.
Eat Me, Drink Me Manson ve Tim Skold tarafından California da kiralık bir ev stüdyosunda kaydedildi. Albümün prodüktürlüğü yine Marilyn Manson ve Tim Skold'a ait olup biri standart biri özel edit olmak üzere iki biçimde yayınlanacak.

50 Cent
Curtis rap müziğinin popüler ismi 50 Cent in Haziran 26, 2007 tarihli üçüncü stüdyo albümü . 50 Cent Mtv ye albümün adını Before I Self Destruct olarak isimlendirmek istediğini söyledi çünkü normalde de bunun gerçekleştiğini gerekçe gösterdi. Yine de albümün Curtis olarak kalmasına karar verdi. Ayrıca albümde Ludacris, Justin Timberlake, & Jay-Z gibi isimler de yer alıyor.

White Stripes
Icky Thump garage rock'ı tekrar dirilten gruplardan biri olarak bilinen White Stripes'in yayınlanacak altıncı stüdyo albümü. Albüm Nashville üç haftada kaydedilmiş. Görünüşe göre üzerinde en fazla zaman harcadıkalrı albüm bu olmuş.

Smashing Pumkins
2000 yılından bu yana yayınlanacak ilk Smashing Pumkins albümü olacak, iki orijinal üyesinin
Billy Corgan ve Jimmy Chamberlin biraraya gelmesiyle oluşan Zeitgeist, grubun altıncı albümü olacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *