Ana içeriğe atla

Top 10 Yabancı Rock

1. Interpol - The Heinrich Maneuver
dip not: New York çıkışlı indie rock grubu, ilk kez karşılaşanlara genelde Joy Division, Mission of Burma gibi post-punk akımının önemli gruplarını hatırlatıyor. İlk albümleri Turn on the Bright Lights 2002 yılında piyasaya sürüldü ve bu albüm onları indie yıldızı yapmaya yetti. Bu albümü takiben 2004 yılında Antics adlı albümlerini yayınladır. "The Heinrich Maneuver" ise önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni albümden ilk single. www.myspace.com/interpol
Canlı versiyon için The Heinrich Maneuver on Youtube
2. Battles- Atlas
3. Iron Maiden - Different World
4. Nine Inch Nails - Survivalism
5. Funeral For A Friend -Roses For The Dead
6. My Chemical Romance - Famous Last Words
dip not: New Jersey çıkışlı, My Chemical Romance bir alternative pop/rock ve punk-pop grubudur ve Thursday, Cursive gibi isimlerle kıyaslandırlar. İsimlerini Irvine Welsh ( Trainspotting ile tanınan) adlı bir yazardan esinlenerek koydular. Şarkıları genelde gürültülü, hızlı, ve agresif olup aynı zamanda melodik ve pop tarzını benimsiyor.
7. Enter Shikari - Anything Can Happen In The Next Half
8. Evanescence -Lithium
9. Lostprophets - 4 Am Forever
10. Muse - Invincible

Geçmişten müzikler:
The Editors - The Back Room
Eğer Interpol seviyorsanız Editors'de severek dinlersiniz. The Back Room (2005) adlı albümleri oldukça melodik indie rock öğeleri, tempolu gitarlar ve duygusal vokaller içeriyor. Başından sonuna sıkılmadan dinleyebileceğiniz albümlerden birisidir ve The Editors de Interpol gibi gücünü post-punk akımının meyvelerinden alıyor. Echo & the Bunnymen, Joy Division müziklerinde etkisini açık olarak gösteren isimlerden sadece birkaçı.
Editors - Munich [Youtube video]
Editors - All Sparks [Müzik Parti Öneriyor!]

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *