Ana içeriğe atla

Evanescence 24 haziran İstanbul

Fallen (2003) ve o albümden çıkan "Bring Me to Life" adlı parçayı hepiniz hatırlarsınız. Çıktığı dönemde neredeyse herkesin bildiği, heryerde çalan bir hit çalışmayla yine Türkiyede de oldukça tanınmışlardı. Gerek Amy Lee nin sempatik dış görünüşü olsun, gerek vokalindeki yükselen insanın etrafını saran etki olsun, şüphesiz Evanescence son yıllarda Türkiye de en çok ilgi gören yabancı rock gruplarındandır. İşte bu yüzden yeni albüm turnesinde İstanbul un da yer aldığı haberi takipçileri oldukça sevindirecektir. Bu Evanescence konseri tek başına bir konser olup bilet fiyatları yakın bir tarihte biletx de açıklanacak.

Evanescence hakkında biraz bilgi:
Goth müzikten esinlenen Arkansas lı topluluk, sarkıcı/piyanist Amy Lee ve gitarist/sözyazarı Ben Moody tarafından 90 ların sonunda kuruldu. 'Amy, Meat Loaf un "I'd do anything for Love" adlı parçasını çalarken dinledim ve onla tanışmak için yanına gittim, ve benim için şarkı söylemeye başladı. Oldukça etkilenmiştim ve gruba katılması için onu ikna ettim.' diyor gitarist Moody.

Ben Affleck in rol adlığı Daredevil adlı filmin müzikleri "Bring Me to Life" ve "My Immortal", Evanescence e asıl başarıyı getiren çalışmalardır. Ve bu çalışmaların yer aldığı Fallen adlı albüm, listelerdeki en büyük başarıyı yakalamış Evanescence albümüdür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *