Ana içeriğe atla

Yabancı Müzik Hit 10

Yeni Şarkılar
1. Pussycat Dolls - When I Grow Up
Aslında şarkı yepyeni değil geçen ay dinlemiştim fakat Pussycat'lerin yine ani çıkışlarından birisi daha. Şarkı Billboard listelerine 3 numaradan oturdu. Önümüzdeki haftalarda çok büyük imtimal dünya listelerinde birinci olacaklar. Büyüdüğümde bir yıldız olacağım diyorlar! Don't Cha adlı en büyük hitlerini hatırlatıyor When I Grow Up. Birbirinden ateşli dans sahneleri içeren yeni klip ve popüler kültür hakkında bir şarkı daha.



2. Estelle – Pretty Please
Estelle'in bütün düetlerine bayılıyorum American Boy olsun, Why Go? olsun. Bütün bu hitleri her zaman tarz ve favori şarkılar oluyor. Pretty Please ruhu olan sizi sabah kalktığınızda rahatlatabilecek şarkılardan.




3. Eric Prydz - Pjanoo



4. New Kids On The Block - Summertime


5. Saint Etienne - Burnt Out Car
Italyon diskosu asla ölmez 80 ler tükenmez diyenler için Saint Etienne yeni bir best of albümü hazırlamış.

6. The Streets - Everything Is Borrowed
The Streets yeni albümünde de birçok tarzı bir arada harmanlamış rap, rock ve alternatif müzik gibi türlerin hepsine rastlamak mümkün.



7. The Rosebuds - Life Like
Indie rock alternatif müzik tarzında The Rosebuds Merge Records tan çıkardığı yeni albümünün ilk şarkısını yayınlıyor.

8. Will Young - Changes
Yetenekli ve şüphesiz söyleyebiliyor. Altı sene önceki albümünde (From Now On) güzel cover şarkıları vardı. Ama marifet kendi şarkılarına gelince Will Young biraz sönük kalıyor.



9. Jason Mraz - Make It Mine

10. Steve Mac - Paddy's Revenge
Dans şarkıları artık birbirinden seksi kliplerle geliyor. Bu şekilde izleyici ve dinleyici buluyorlar. Steve Mac bize biraz polka (polonya dansı) müziklerini hatırlatıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *