Ana içeriğe atla

Evanescence Kan Kaybediyor!

İki Evanescence elemanı gruptan ayrıldı, gitarist John LeCompt' a göre kendisi gruptan kavuldu. Ayrıca davulcu Rocky Gray da gruptan ayrıldığını söyledi.

'Buraya kadar ve oldukça hayal kırıklığına uğradım, bugün Amy Lee beni çağırdı ve gruptan kovdu. Bu grupta zerre kadar sadakat yok' diye de ekliyor LeCompt.

Gitarist bütün enerjisini Machina adındaki yeni grubuna harcadığını söylemiş. Ve John LeCompt (gitarist) blog sayfasındaki mesajda yazıyor: 'Dün saat 13:30 civarında Amy beni aradı. Bu telefon beni seven birisinden değildi, aksine bana ve aileme zarar vermek için arayan birisiydi. Hiç uyarılmadan, nedensiz yere kovuldum. Herzaman her konuda anlaşıyoruz diyemem, ama kim her konuda anlaşıyor ki?

Hepimizin asıl amacı herzaman aynı olmuştu. Evanescence yapabileceğimiz en iyi rock grubu yapmak. Evanescence için kanımı, gözyaşlarımı verdim , terimi akıttım, ama görünüşe göre bu yeterli değilmiş. Şimdi Amy tarafından bir köşeye bırakılan insanlardan biri de oldum. Herşeye rağmen sanırım bu şarkı sözü için iyi bir içerik. Hakkında şarkı sözü yazılanlardan biri olacağım bende, belki de şarkının adı "Kalbin kırıldığında beni ara" olacak.

Ayrıca 2003 yılında gitarist Ben Moody ayrıldı, 2006 Haziran ayında basist Will Boyd grubu terk etti.
LA's Daily News

Yorumlar

Adsız dedi ki…
amylee (bkz.ameleee) .)) sahiden havava girmiş.canlı performansları iğernç,kendini bi bok zannediyo.oole cd e kasete kayıt yaparken nenemin sesi de iyileştirilir.kusmuk gırtlaklı anahtarlık işte..

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *