Ana içeriğe atla

Top 10 Yabancı Pop Müzik

Müzik Listeleri adlı sitede birsürü yeni Türkçe ve Yabancı şarkı bulabilir ve kliplerini izleyebilirsiniz. İngiltere'de şu sıralar neler en çok dinleniyor bir göz atalım dedik:

1. Katy Perry - I Kissed A Girl
Pop dünyasının yeni bombası karşınızda! Niye yalan söyleyeyim Santa Barbara, Kaliforniya çıkışlı Katy'nin ses tonunu duyar duymaz etkilendim. Birde listeleri alt üst eden şarkısında (I Kissed A Girl) 'Bir Kızı Öptüm ve Hoşuma Gitti' diyordu! Kendine örnek aldığı isimler arasında Alanis Morissette ve Queen var. Aşırı ateşli videosu da cabası! Katy listeleri uzun süre Meşgul edecek gibi görünüyor. Fakat One of the Boys isimli albümü hakkında bu kadar pozitif düşünmuyorum.

2. Kid Rock - All Summer Long
Yaz günleri fresh şarkılar birbirini takiben hiç durmadan piyasaya sürülür, All Summer Long Rock N Roll Jesus adlı en son Kid Rock albümünden çıkan üçüncü single. Ritimler American heartland rock havasında biraz geleneksel biraz pop birleşimi bir sound çıkmış ortaya. Sweet Home Alabama'dan bahsedilen şarkıda melodide Lynyrd Skynyrd'ı hatırlatıyor.

3. Script - The Man Who Can't Be Moved

4. Verve - Love is Noise
Eleştirmen The Verve'nin yeni albümü konusunda pek tutarlı değil. Kimi yeni albümü beğenirken kimisi başarısız buluyor. Ama Love Is Noise dinleye dinleye sevilebilen güzel şarkılardan. Yavaş yavaş sevmeye başlıyor insan.

5. Dizzee Rascal and Calvin Harris - Dance Wiv Me
İngiltere'nin rap kulavıranda oluşan en değerli isimlerden birisi Dizzee Rascal. Dance Wiv Me ise kesinlikle beyninizi yiyen rap çalışmalarından değil. Şarkı, dans, club ve pop müzik öğelerini de düzgün bir biçimde barındırıyor.

6. Rihanna - Disturbia
Rihanna ne yaptı böyle herkesi peşinden sürüklüyor. Good Girl Gone Bad tekrar albüm listelerine giriyor.

7. Madcon - Beggin'

8. Jordin Sparks Ft Chris Brown - No Air
No Air: melodik, duygusal, aşırı abartılmayan but oldukça tatmin edicibir R&B şarkısı.
9. Noah & The Whale - 5 Years Time

10. Coldplay - Viva La Vida

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *