Ana içeriğe atla

Alanis Morissette - Flavors Of Entanglement

Alanis Morissette doksanlı yılların ortasında oldukça yıldızı parlayan uzun saçlı rock solisti olup, ilk ve en iyi albümü Jagged Little Pill (1995) den bu yana tam 13 sene geçti. All I Really Want, You Oughta Know, Hand in My Pocket, Head over Feet, Ironi gibi klasikleşmiş Morissette şarkıları bu ilk albümü Jagged Little Pill de yer alıyordu. 15 yıl boyunca sürekli ilk albümünde şarkılarını yorumlayan Alanis, bunun dışında pek başarılı diyemeyeceğim iki solo albüme daha imza attı.

Flavors Of Entanglement şarkıcının yeni stüdyo albümü ve bu sefer Alanis son dönemlerde Nelly Furtado, Madonna gibi yeni birşeyler denemek istemiş. Şarkıların albümdeki yorucu ve kasfetli teması, sesi ile birleşince albüme çok ağır bir hava katmış. Industrial havasında bir sound ile başlayan albüm birden alıştığımız o Tori Amos tarzı slow rock müziğine dönüşüyor ve tam olarak ne olduğunu anlayamıyorsunuz. 2,3 parça dışında Flavors Of Entanglement işe yaramaz gözüküyor.

Alanis Morissette - Underneath
Güzel Şarkıları: Straitjacket, Moratorium

Yorumlar

Adsız dedi ki…
yok artık :D 2 3 şarkı dışında işe yaramaz gözüküyor diyerek saçmalamışsın...

bir kere yeni denediği bir straitjacketla moratoriumu güzel şarkılar kategorisine aynı anda sokarsan versions of violence, citizen of the planet, tapes (ki geleceğin uninvited ı olacaktır) şarkılarının nasıl şarkılar olduğunu idrak edemediğini düşüneceğim... straitjacket elektronik soundlu bir şarkıyken moratorium daha rock alt yapıya sahiptir. kaldı ki moratoriumu ve straitjacket ı güzel şarkılar listesine sokarsan bu üç şarkıyı da sokman gerekirdi bence sallıyosun albümü aldığından bile şüpheliyim bi daha dinle derim ben....not as we-incomplete-torch ve diğerleri...

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *