Ana içeriğe atla

En çok Satan Türkçe Müzik

1. Demet Akalın - Dans Et
Daha öncede belirtmiştim. Demet Akalın'ı destekliyorum. Kendisini Dans Et albümü ile canlı olarak izleme fırsatı yakaladım ve müthiş bir performanstı doğrusu. Özellikle incelikle hazırlanmış sahne,kıyafetleri ve güzelliği ile başımızı döndürdü. Dans Et bence 2008'in en iyi türkçe pop albümlerinden birisi.
Demet Akalın - Mucize

2. Gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmez
Sürpriz'i dinleyince yalandan yere yazılmış sözler gibi geliyor. Ama biraz düşündükten sonra bu hatunun eğlenceli bir yanı olduğu kesin. Her ne kadar Aşk Hiç Bitmez ile düşüş yaşasa bile. Anne olmak Gülben Ergen'i hantallaştırdı, yine de bende varım diyor.

3. Ayşe Hatun Önal - Sustuysam
Kalbe Ben'i öve öve bitirememişim. Bu sabah yeni klibini Mtv Türkiye'de izledim ve gerçekten övmek ile iyi birşey yapmışım.

4. Ferhat Göçer - Çok Sevdim İkimizi

5. Pinhani - Zaman Beklemez
Ben onları çoğu kişi gibi Kavak Yelleri dizisiyle tanıdım. Bar gruplarının daha sonradan ün kazanması güzel çünkü onlar halkın arasından gelen müzisyenler, tırnaklarıyla biryerlere geliyorlar.

6. Petek Dinçöz - Frekans

7. Feridun Düzağaç - Uykusuza Masallar
Bana kendisi hep U2 solisti Bono taklidi gibi geliyor her nedense.

8. Yüksek Sadakat - Katil & Maktul

9. Şebnem Ferah - İstanbul Konseri
Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden demek yerine Türkçe Rock müziğin kadın ismi demek daha doğru olur. 10 Mart 2007 ŞEbnem konserinin güzel bir Dvd ve Cd hali.

10. Tarkan - Metamorfoz
Tarkan'ı son dönemlerde pek sevmiyorum. Çünkü üniversite için düzenlediği bir konser için bile normalden daha fazla bilet ücreti talep ediyor. Paraları biriktirip biriktip Amerika'da mı harcayacak acaba? Yani dünyanın o kadar kaliteli isimleri bile 100 ytl yapmıyor bir konser biletini ve bu sadece öğrenciler için yapılan birşey. Güzelim Kylie Minogue konseri bile 83,5 ytl den satışa sunuldu. Eh be Tarkan kendini dünya yıldızı sanarsın ama bi İlgiltere'e bile zar zor 1 günlüğüne girebildin. Pohpohlanmakla ancak biryere kadar ve tüm dünyada kabul görmek çok zor birşey. Ayrıca albümün altyapısı kopyala yapıştır tarzı birşey olmuş. Böylece inceleme tarzında bir yazı oldu. Metamorfoz'a en çok 5 üzerinden 2.5 verebilirim.

Yorumlar

Unknown dedi ki…
BLOG ÖDÜLLERİ 2008

Ödüllerin 2008 ayağı Muhteşem geçti. Katılım çok eğlenceliydi.Verilen hediyeler çok değerli çıktı.İşte çarpıcı haberler. Seneye sizi takrar aramazıda görmek istiyoruz.


http://www.ferhatonair.com/2008/05/14/blog-odullerine-gonderme/#comment-576

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *