Ana içeriğe atla

Hit Yabancı Müzik

1. Sam Sparro – Black & Gold
Bu haftanın en iyi müzik adamı Sam Sparro. Eminim Black & Gold adlı eğlenceli, seksi ve hoş şarkıyı beğeneceksiniz. Sevdiği isimlere şöyle bir göz attığımda: Justice, The Avalanches, Portishead, Kraftwerk, Air, Amy Whinehouse, Serge Gainsbourg, Burt Bacharach, Kelis, Nina Simone, Steely Dan, MIA ve birsürü kaliteli müzisyen çıkıyor karşıma. Öyle görünüyorki Bay Sparro müzik aşkıyla yanıp tutuşuyor.

2. Britney Spears - Break The Ice
Break The Ice, Spears kızının en son çalışması. O bir anne, şarkıcı ve aynı zamanda eşi benzeri olmayan bir pop kraliçesi.

3. Madonna [ft. Justin Timberlake and Timbaland] - 4 Minutes
Müzik ve dans! Madonna her daim hit pop şarkılarında yer alıyor. Justin Timberlake ise pop dünyasının gözde isimlerinden biri oldu. Timbaland de prodüktörlükte olaya damgasını her zaman vuruyor ve son zamanlarda hırsıyla, başarısıyla hep listelerde yer alıyor.

4. Natasha Bedingfield feat Sean Kingston – Love Like This
Madonna ve Timberlake'in 4 Minutes bu şarkıyı yer, evet! Bu şarkının daha sıkıcı olduğu kesin fakat Natasha Bedingfield'in zirveye oturduğu çok oldu.

5. Isis - Holy tears
R&b, pop ve metal müzikleri aynı listelerde görmeye alışmamız gerek. Çünkü Metal müzikte artık hit müzik listelerinde yer alıyor. Papa Roach, Korn, H.I.M., Linkin Park gibi geniş kitlelere hitab eden müzik grupları olduğu sürece, listeler artık sert müziklerle de renk kazanıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *