Ana içeriğe atla

En iyi Elektronik Şarkılar

Bu yazının, karışık müzik listesi gibi görülmesi daha uygun olacaktır. O kadar çok güzel şarkı ve isim varki hepsini bir listede sınırlamak çok zor olur. Başlık bulmak güç olduğundan en iyi elektronik müzik olarak yazmak uygun geldi. Muhteşem bir liste oldu. Aşağıdaki isimleri daha önce duymadıysanız, mutlaka güzel bir isim keşfedersiniz. Youtube linklerine tıklayarak şarkıları dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

1. Jean-Michel Jarre - Oxygen
[Youtube Dinle]

2. Kraftwerk - Trans Europe Express
[Youtube Dinle]

3. Depeche Mode - World In My Eyes
[Youtube Dinle]

4. New Order - True Faith
[Youtube Dinle]
New Order kült rock grupları arasında yer alır. Efsanevi ingiliz post-punk grubu Joy Divison solisti Ian Curtis'in ölmesinin ardından kurulan yeni bir düzendi New Order.

5. LTJ Bukem - Sunrain (feat. Elliot)
[Youtube Dinle]

6. Orbital - Belfast/Wasted
[Youtube Dinle]

7. Chemical Brothers - The Test
[Youtube Dinle]
90lı yıllarda büyük başarılara imza atan ikili, elektronik müzik dediğimizde unutamayacağımız müzikler yazmışlar.Chemical Brothers, Yaz ve kış mevsiminde dinlenebilecek aktif, dinamik temalarıyla unutulmaz isimlerden birisi.

8. Herbie Hancock - Rockit
[Youtube Dinle]

9. Orb - Little Fluffy Clothes

10. Ladytron - Seventeen
[Youtube Dinle]
Yeni dönem elektronik ve rock müzik birleşiminde en önemli ve en yakışıklı,güzel, çekici, seksi topluluklardan birisi Ladytron. Her albümlerinde ayrı bir lezzet barındıran grup, Seventeen adlı şarkılarıyla gönümlde taht kurmuştur. Dinledikçe daha çok seveceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *