Ana içeriğe atla

Tindersticks - The Hungry Saw

Tindersticks bir başka sonu 's' lerle biten sıradan gruplardan değildir. Bir kere dinlerseniz, uzun süre severek dinleyebileceğiniz şarkılarla sizi büyülerler. Romantik olmanın Tanrı vergisi olduğunu düşünmek doğru olacaktır. Bazıları romantik olmadığını düşünür, fakat yemek içmek gibi her insanın doğasında bulunan bir özelliktir. Sadece her duygunun açığa çıkmasında olduğu gibi doğru zamanı bekler. Tindersticks'in müziğinde de bu romantik oluş vazgeçilmezdir, hemen notaların aşkıyla duygulanırsınız. Hissetmek için, müziğe kulak vermek yeterlidir.

Tindersticks 90'ların en tutarlı İngiliz müzik gruplarından birisidir. Hem orjinal hem tuhaf tarzlarıyla sizi en zayıf noktanızdan vururlar, duygusal tarafınızdan. The Hungry Saw asıl bahsetmeye çalıştığım yeni albümleri oluyor ve bu albümde diğer Tindersticks albümleri gibi kendine özel olmuş. Sonuçta kötü bir çalışmalarına rastlamadım ama birkaç unutulmaz şarkılarına her albümde tanık oldum. The Hungry Saw da romantizmin doruklara çıktığı bir albüm. Ağırdan alıyor herşeyi ve Stuart Staples unutulmaz anlara imza atıyor. Yesterday Tomorrows albümdeki ilk göze çarpan ağır top ve devamında ilk single The Flicker Of A Little Girl çalıyor. Bütün olarak gözden geçirilmesi gereken bir albüm çünkü arada geçiş parçaları albüme bayılmanızı sağlıyor.

Tindersticks benim için asla sıradan bir topluluk olmadı ve hala içlerindeki müzik ateşinin yandığını görmek güzel. Onları en kısa zamanda İstanbul'da görmek istiyorum. Albüm 28 Mart tarihinde yayınlanıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *