Ana içeriğe atla

Gıcır Türkçe Müzikler

Google adlı devasa arama motoruna yeni türkçe müzik yazdığımızda neden bu kadar az kaynak çıkıyor diye soruyorum kendime. İşte bu yüzden müzik hakkında daha çok yazı yazmak istiyorum. Türkiye'ye herşey sonradan geliyor. Fakat internet sayesinde artık bizlerde dünyadan anlık olarak haberdar olabiliyoruz. Artık bizi basit türkçe müzik kanallarıyla ve hep aynı şarkıcılarla uyutamıyorlar, ve Türk insanı aslında öğrenmeye çok meraklı. Fakat her nasılsa hep önü kesilmeye çalışılıyor. Siz bunları bir an için düşünmeyip listelediğimiz harika klipleri izleyedurun.

1. Emre Aydın - Git
Türkçe gitarlı pop müziklerinde bence bu seneye damgasını vuran isimlerden birisidir Emre Aydın. Biliyorum aslında nice yetenekler var Emre Aydın gibi ortaya çıkamayan fakat biyerlerde sesini duyurmaya çalışan, fakat bu da türkiye'de sanata verilen önemin az olmasından kaynaklanıyor.


2. Nazan Öncel - 7'n Bitirdin
Yine türkçe pop müziğin damar bir o kadar da kaliteli ismi Nazan Öncel'in yeni klibi sizlerle


3. Işın Karaca - Bırakma
Işın Karaca, "33/3 Başka" albümünün 3. klibini çekmek için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Karaca; "Mandalinalar" ve "Kalp Tanrıya Emanet"ten sonra hayranlarından gelen yoğun istek üzerine "Bırakma" adlı parça için yağmur altında klip çekti.

4. Athena - Yalan
Yalan klibi www.pafil.com dan izlenebilir, fakat üyelik gerektiriyor.

5. Çilekeş - Kürar
Çilekeş Y.O.K. albümünün "Kürar" adlı şarkısına klip çekti. Klipte ABD Başkanı Bush ve yönetimine yönelik eleştirilerini haykıran grup, Büyük Ortadoğu projesine ülkemizin alet edilmesine işaret ediyor ve tepkisini ortaya koyuyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *