Ana içeriğe atla

Beyonce Konseri

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden taraftarına muhteşem bir armağan daha geliyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyoncé'nin Fenerbahçe'nin 100. Yıl Balosu'nda sahne alacağını daha önce duymuştunuz.

Baloya gelebilecek kişi sayısının kısıtlı olması nedeniyle gelen tüm talepleri karşılayabilmek adına Beyoncé organizasyonunu stadyum konserine çevirmeye karar vermiştir.

Sanatçı bağlantısı ve organizasyonu Echoes Production tarafından yapılan Beyoncé konseri 24 Ekim Çarşamba günü saat 20.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak.

Gerçek adı Beyoncé Giselle Knowles olan sanatçı, 4 Eylül 1981 tarihinde Houston'da dünyaya geldi. 7 yaşında kilise korosu ile müziğe başlayan Beyoncé, ilk olarak "Girls Time" adlı müzik grubunu kurdu. Ancak tüm dünya onu, daha sonra kurduğu "Destiny"s Child" adlı müzik grubu ile tanıdı. Gruba ismini Beyoncé'nin annesi verdi.

Destiny's Child, 2001 yılında Grammy ödülü kazandı. Grubun en ok beğeni toplayan "Bootylicious" ve "Say My Name" gibi şarkılarının söz yazarı olan Beyoncé, müzik kariyerine daha sonra solo olarak devam etti.

Aynı zamanda aktrislik de yapan Beyoncé, 2002 yılında "Austin Powers in Goldmember" , 2003 yılında "The Fighting Temptations" , 2006 yılında "Dreamgirls" ve son olarak da yine 2006 yılında "The Pink Panter" adlı filmlerde oynadı.

Solo olarak çıkardığı ilk album "Dangerously In Love" adlı album, Beyoncé'nin hayran kitlesini daha da genişletti. Tüm dünyada 11 milyon satan albüm sanatçıya 2004 yılında 5 Grammy Ödülü kazandırdı. Beyoncé böylece en çok Grammy ödülü kazanan kadın sanatçılar arasında yer aldı.

Video klipleri, giyimi, dansı, saçı, tarzı kısacası her şeyi ile kendinden söz ettirmeyi başaran şarkıcı ikinci solo albümü "B Day"i doğum günü olan 4 Eylül 2006"da piyasaya sürdü.

Yaptığı her iş bir öncekinden çok daha iddialı ve başarılı olan Beyoncé, çalışma düzenini bu sözlerle açıklıyor: “Yaptığım her yaratıcı işin beni zorlaması, daha once yapmadığım bir şekilde beni daha fazla çalışmaya itmesi gerekir. Eğer iş kolaysa o zaman heyecanını yitirir. Sıkılmak ve rahat etmek istemem; çünkü bu benim işime yansır. Kendime meydan okumak isterim ve etrafımdaki her şeyin en mükemmel şekilde tasarlanmış olması gerekir.”

Beyoncé, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 100. Yılı kutlamaları kapsamında 24 Ekim 2007 Çarşamba günü saat 20.30'da Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda bir konser verecek.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
BEYONCEDE GÜZEL KIZ AMA HA AYŞEGÜL BOĞULUR ONUN KONSERİNİ İPTAL ETMİŞ BEYONCEYE





LOVE YOU
Adsız dedi ki…
bnce beyonce o kadar güzelki anlatamam... yani bnden güzel dicem ama B E Y O N C E benimmmmmmmmmm!!!!!!!!!!
ı LOVE YOU BEYONCE

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *