Ana içeriğe atla

Top 10 2007 En çok Beklenen Metal Albümleri

1) Metallica
2003 St.Anger Metallica'nın en son albümüydü, şimdi grubun yeni bir prodüktörü var Rick Rubin ve yeni basisti Rob Trujillo. Metallica uzun bir süredir bu Cd üzerinde çalışıyor ve yeni şarkılar eski Metallica tadındaymış. Albümün hala bir ismi yok ama 2007'nin sonlarına doğru yayınlanması planlanıyor.

2) Judas Priest
Judas Priest'in son albümü Retribution metal müzik kralı Rob Halford dönüşüyle birlikte büyük sevinçle karşılandı. Grubun bir sonraki albümü 2007 de yayınlanacak ve Priest'lerin ilk konsept albümü olacak. Iron Maiden'ın son albümlerinde yaptığı gibi, Priest albümünü turlarında canlı olarak çalmayı planlıyor.

3) Avenged Sevenfold
City Of Evil ile metalcore den traditional metal'e yöneldiler. MTV'de yayınlanan şarkıları ile daha da büyüdüler. Grup şu sıralar ticari başarı getirebilecek yeni albüm üzerinde çalışıyor.

4) Dillinger Escape Plan
Dillinger Escape Plan herzaman yeni ve yaratıcı birşeylerle geri dönüyor, ve Miss Machine adlı albümü takiben yayınlayacakları yeni Cd 2007 de gelicek. Grubun hayranları bekleyemiyor!

5) Megadeth
Megadeth son yıllarda Dave Mustaine'in çabalarıyla yeniden dirilme evresinde. Evsanevi thrash grubu Roadrunner Records etiketinden çıkacak United Abominations adlı albümü Mart ayında yayınlandı.

6) Guns 'N Roses
Chinese Democracy, 10 yıldır hala yayınlanacak olan bir albüm , Mart 2007 de yayınlanacaktı hala ortada yok. Guns 'N Roses şu sıralar etrafı turlamakla yetiniyor. Siz diyin adı Guns 'N Roses, ben diyeyim artık grupta orjinal birşey kalmadı.

7) Anthrax
Aynı 1986 yılındaki gibi Metallica, Megadeth ve Anthrax hepsi birden 2007 de yeni albüm için kolları sıvadı. Bu yeni albüm Anthrax'ın yeniden bir araya gelmesinden bu yana ilk albümü olacak.

8) Opeth
Opeth'in 2005 Ghost Reveries yılın en iyi albümleri arasındaydı. İsveçli grup yeni albüm için kolları sıvamış durumda ve yine 2007'nin sonlarına doğru yeni albüme kavuşabileceğiz.

9) Shadows Fall
Shadows Fall Atlantic Records ile anlaşmıştı, ve Fallout From The War'nın bir yıl sonrası Threads of Life (2007) adlı albümü yayınladılar.

10) HIM
Karanlık ve melodik metal grubu (aslında şu sıralar pop metal'e oldukça yakın) yeni çıkacak albümü ile hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı. Albüm 2007' nin sonunu görecek gibi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *