Ana içeriğe atla

Festivaller ve Konserler

  • Radar Live 2007 (29 Haziran - 2 Temmuz Solar Beach, Kilyos)
Gelecek İsimler: Marilyn manson, James, Kelis, The Rapture, the magic numbers, duman, juliette and the licks, cocorosie, the long blondes, the rakes, peter bjorn and john feat. victoira bergsman, beirut, nouvelle vague, css, the horrors, plan b, jamie lidell feat pablo flasco, piano magic, booka shade, easy star all stars, ellen allien and apparat, babazula, replikas, fuat, rashit diye gidiyor tüm listeye Radar Live den ulaşabilirsiniz.
  • 14. Uluslararası İstanbul Caz Festivali (3-17 Temmuz)
Gelecek İsimler: Robert Plant & The Strange Sensation, Joe Sample & Randy Crawford, Antony And The Johnsons, Jose Gonzalez, Caz Vapuru gibi ağır isimlerin yanısıra, Bryan Ferry "Dylanesque" albümü ile bizlerle olacak! Michael Bolton "Swings Sinatra" ve indie rock grubu Blonde Redhead . Ayrıca bizim de çok sevdiğimiz Kanada çıkışlı indie rock grubu The Dears da yer alıyor. Sadece Antony And The Johnsons için bile bu konser kaçmaz!
  • Masstival (14- 15 Temmuz, Parkorman)
Echoes Production sayesinde harika bir festival daha! Kanada çıkışlı genç ve başarılı yıldız Avril Lavigne, geçtiğimiz sene yine İstanbul da konser vermiş olan Tori Amos, ayrıca genelde ülkemizde sevilen bir topluluk Cake Masstival e gelmesi kesinleşmiş isimler. Ayrıca daha sert müzik severler için başarılı iki isim Pain of Salvation ve Riverside gelecek gruplar arasında yer alıyor.
  • Efes Pilsen One Love Festival (15-17 Haziran, Parkorman)
John Cale, Ian Brown, Peter Gabriel, Morrissey, Violent Femmes gibi isimleri ağırlayan One Love Festival bu sene için Beastie Boys u getiriyor ayağımıza kadar. Ayrıca iskoç topluluk Idlewild da bu sonu konuklar arasında, son albümleri Make Another World oldukça hoş bir albüm olmuş bize göre, umarım canlı performansları daha iyi olacaktır.
  • Rock n' Coke (Eylül 2007)
Henüz gelecek gruplar hakkında bir açıklama yapmış değiller.
  • Daft Punk (23 Haziran, Kuruçeşme Arena)
Daft punk konseri 23 Haziran tarihinde gerçekşemekle birlikte, biletler biletx te 45 ytl ama 18 yaş sınırı da var! Sonuç olarak, bu yaz için birçok güzel seçenek bulunuyor ama herzamanki gibi seçenek sizin!

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *