Ana içeriğe atla

Türkiye ve Müzik

Bunu eleştirmek bana düşmez diyerek herşeyi esgeçen bir toplum içinde müzik konusunda ve hatta sanat konusunda da aynı hataları görmek tesadüf olmasa gerek. Çok köklü topraklarda yaşamamıza rağmen bırakın kendimiz hakkında çoğu konuda bilgisiz kalmamızı, kendimizi diğer ülkeler arasında ifade bile edemiyoruz.
Müziğin kötüsü iyisi yoktur ve herkes için farklı güzellikler ifade eder. Aslında müziği eleştirmek, hakkında hırpalayıcı konuşmak doğru değildir. Fakat, eğer ki müziğin gidişatı kötü yönde ilerliyorsa, sanat sanatlıktan çıkmış, herşey magazin üzerine kurulu bir müzik kültürü aşılanmaya çalışıyorsa, işte o zaman yapılan bu yanlışlıkları müzik altında olmasa bile eleştirmek bizlerin görevi olmalıdır. Bu yüzden güzel bir ülke için lütfen kültürel açıdan kendimizi geliştirelim.
Yabancı ve yerli müzik diye birşey yoktur hepsi birer bütündür.
Sadece kendi topraklarınızda dinlensin diye sanat amacı olmayan müzikleri destekleyerek herzaman bir adım geriye gittiğinizi unutmayın. Bu kötü gidişata bir son vererek Türk sanatçılarından daha verimli, daha ciddi çalışmalar istemek bizim en doğal hakkımız ve görevimiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *