Ana içeriğe atla

Radar Live 2007 Rehberi

Sıkı müzik takipçileri herzaman önce davranır. Yani Radar Live 2007 den haberi olmayan sadece siz kaldıysanız bu yazıyı dikkatlice okuyun.

Ülkemize Radar Live 2007 kapsamında harika gruplar geliyor. 29 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Kilyos Solar Beach’te müzik hayranlarını mutluluktan sevince boğacak organizasyonda yok yok. Marilyn Manson, James, The Rapture, Juliette and The Licks, Cocorosie, Beirut, Nouvelle Vague, CSS, Peter Bjorn and John, The Rakes, The Horrors gibi son yıllarda kariyerlerinde oldukça başarılı müzisyenler ve gruplar yer alıyor.

Ilgimi çeken Marilyn Manson ın diğer isimlerle hiç alakası olmaması fakat Marilyn Manson için birsürü insan bu festivale gelecektir. Özellikle James gibi 80lerin ve 90ların ingiliz alternatif müzik piyasasında önemli bir yeri olan hassas bir topluluğun Istanbulda sahne aldığı gün unutulmazlar arasına girecektir, bunda hiç şüphemiz yok. Ayrıca Cocorosie, Beirut, Peter Bjorn and John gibi 2000li yıllarda, bağımsız müzik piyasasında adlarından sıkça söz ettiren grupları bir arada görünce bu festivalin gerçekten başarılı olacağı görünüyor. James ve Marilyn Manson hariç gelecek tüm grupların albümleri tazecik o yüzden şimdiden kendinizi bu festival için ayarların!
www.radarlive.com

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *