Ana içeriğe atla

Patrick Wolf

Patrick Wolf un son zamanlarda neler dinlediğini, neler okuduğunu ve izlediğini önümüze kadar getiren Pitchfork ten aldık haberi ve Patrick Wolf un ağzından cevaplanmış favori listesine bir göz attık. Patrick Wolf un cevapları insanı heyecanlandırıyor, insanın ilgisini üzerine çekiyor...

>> Geçen senenin favori şarkısı

No Bra: "Do Her Fuck Her"
Gerçekten harika bir şarkı. Alman endüstriyel müziğine oldukça yakın, fakat gerçekten harika, şaşırtıcı bir mizah anlayışı-- No Bra dan Susanne benim arkadaşım. Gerçekten harika müzik.

Bishi: "Namaste"
Bu aslında prodüktörlüğünde yardımım olan bir parça; Nights at the Circus ün bir kısmı. Büyükbabasının ( Bishi) ölümüyle ilgili çok güzel bir şarkıdır. Bishi önümüzdeki yıllarda sık sık göreceğiniz birisi, bu kesin. O Ingiltere nin gelecekteki pop starı.

Şu sıralar dinlediği favori eski parçalar
Şu sıralar birçok Elizabethan, rönesans müziği dinliyorum. Bu aralar benim için esin kaynağı oluyor.

Henry Purcell: The Death of Queen Mary
Bu Queen Mary in ölümü için hazırlanmış marştır. Altı farklı cenaze marşından oluşuyor ve bu sıralar habire bunları dinliyorumç.

Osvaldo Golijov: Ayre
Aslında yeni bir besteci, harika birisi, Ayre adında bir albüm yaptı, gerçekten çok şaşırtıcı bir albüm. Birsürü elektronik müzik içeriyor, ama birçok progresif elektronik elementler içeren birnevi büyük macar operasını andırıyor. Çok yaratıcı, IDM müzik olarak adlandırdıkları birçoğundan daha yaratıcı.


>> Favori Yeni Grubu

M.I.A.
Birkaç gündür yaptığı müziğe aşık oldum. Harika birisi. "Bird Flu" u seviyorum. Onunla yeni tanıştım, ve onun çok, ama yaptığı işlerin çok büyük destekçisiyim.

>> Son izlediği en iyi film

Marie Antoinette
Çok iyi. Bunu izledim çünkü, tabiki Marie Antoinette in hikayesi çok ilgimi çekiyor, ve sonra
Marianne Faithfull da işin içinde, ve düşündüm ki bunu izlemeliyim. Fakat film kesinlikle çok güzeldi. Sofia Coppola çalışmalarının büyük hayranıyım. Bir film olarak, bu gerçekten benim için, harika bir Derek Jarman filmi veya Sally Potter filmiyle aynı ölçüde.

>> En son okuduğu kitap
Dylan Thomas tararından yazılmış şiirlerin bir toplaması. Sanırım bu kitap içinde bütün şiirlerinin bulunduğu bir toplama.

>> Favori Müzik Ekipmanı
Kemanım, tabiki. Herşeyimi kaybetsem bile kemanımı daima korurum, o benim için tüm kişisel eşyaların ötesinde. Hepsinin, insandan bile, kemanımı korurdum. Önceden kemanımla daha fazla beste yapardım. Kemanımla klasik şekilde beste yaparım, bilindik Patrick Wolf çalışmaları gibi değil. Daha fazlasını katmak istiyorum, fakat şarkısözü yazmak için çok zor bir enstruman. Sınırların oldukça heyecanlı olmasına rağmen, sınırları var. Patrict Wolf olarak, kemanımla bir yılda klasik çalışma ve film müziklerinde kullanabileceğim bir şarkı yazmayı amaçlıyorum.

>> Geçen yıl yaptığım en iyi şey
Albümümü çıkardım. Sonunda bitirdim ve çıkardım albümü ; büyük bir çalışmaydı. Beni neredeyse öldürdü, bilirsiniz.

>> Favori Video Oyunu
"Metroid" Bir Nintendom vardı, hala da var."Metroid" u seviyorum, orjinal olanı, yenisi değil. Ve "Castlevania".

>> Favori TV programı
"Harry and His Bucket Full of Dinosaurs"
Sabahları 5:30 te çocuklar için beni herzaman sakinleştiren bir şov. Arkadaşımla tartışıyordum ve tek yaptığı televizyonu açmak ve benim sakinleşmemi beklemek oldu. Birsürü büyülü dinozorla maceralar yaşayan bir çocukla ilgili. Oldukça iyi anime edilmiş. Oldukça tüyler ürpertici, çünkü benimde evimde birsürü dinazorum var, ve düşündüm ki sanki birisi hayatıma girip bunları çalmış ve çizgi filme dönüştürmüş.

>> Favori Radyo Şovu

The Shipping Forecast
Britanya da bildiğiniz gibi adanın üzerindeyiz, yani haberlerden sonra gece yarısı 12 de, 10 dakikalığını gemiler için sunucu hava raporunu okuyor. Bu bir yoldaki havadan daha önemlidir. Bu çok romatik, biliyorum birçok kişinin favori radyo programı budur. Gözlerinizi kapatıyorsunuz, ve Ingilterenin sularındaki tüm hava durumunu okuyorlar. Bundan herzaman esinlenmişimdir. Sadece kaçıp, kulaklıklarınızı takarak, hayatınız boyunca hiç gitmediğiniz yerlerin okunduğunu dinlersiniz. Neredeyse kuzey deniz şeridine kadar okuyorlar, tam olarak kaç derece olduğunu, dalgaları...Bu sınırsız bir macera.

Patrick Wolf.
Horizontal-dotbar-2col

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *