Ana içeriğe atla

Patrick Wolf - The Magic Position

Bu kez herşey daha belirginleşiyor ve olgunluğun verdiği güzellik ile sanat hamuru aynı plaka üzerine işleniyor. Başarılı viyolonist/ şarkı sözü yazarı, müzisyen Patrick Wolf, 2007 yılında müzikseverlerin gönüllerine ferman olacak cinsten çalışmaları ve yürek yakan sesiyle övgüyü hak ediyor. Huzurlu melodilerin eşliğinde tınlamaya başlayan, görkemli, havai fişekler önünde büyülü pozisyonu arayan ahenkiyle, bu kayıt içinizi eritecek cinsten üçüncü ve en iyi solo albumu.

Lycanthropy ile daha öncede adından sıkça söz ettiren sanatçı, asıl gücünü Wind in the Wires üzerinde yoğunlaştırmış. Müzikle savaşına 11 gibi küçük yaşta başlayan Wolf, oldukça olgun dalından kopartılmış ve sulanmaya bırakılmış meyve misalı bestelerini piyano ve bir parça hüzün ile önüme sunacak deseler, inanması güç derdim. Uzun kahkahalar eşliğinde bana hatırlatılan acı bir anı misalı çalmaya başlıyor "Augustine". Zaman zaman üşümek gerek bunu hangi enstrumanlarla yapabilir siniz deseler "Magpie" dakilerle olur cevabım. Hayatta herşeyin bir havai fişek gibi birden parıldayıp söndüğünü bir kez daha "The Magic Position" ile görmüş olduk.

Marianne Faithfull un güzel sesinin teşrif ettiği "Magpie" gibi yılın en iyi çalışmalarından birini ağırlayan böyle bir albüm gerçekten sizi yeterince tatmin edecektir.
mp3: Patrick Wolf - Magic Position

Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *