Ana içeriğe atla

The Horrors

Bu yaz ülkemize Radar Live 2007 kapsamında gelecek yeni Ingiliz garage rock/punk gruplarından The Horrors biyografisi:

Esinlendikleri müzisyenler ve gruplar arasında Edward Gorey, Screaming Lord Sutch, Joe Meek, and the Cramps gibi isimleri bulunduran The Horrors, kirli, goth-gibi bir punk rock türünü ustalıkla yapmakla kalmayıp aynı zamanda melodik bir biçimde icra ediyor. Kabarık saçlı, siyah giyimli beşli, solist Faris Badwan, bassist Tomethy Furse, gitarist Joshua Von Grimm, davulcu Coffin Joe, ve klavyeci Spider Webb den oluşuyor. 2005 yazında kurulan grup, kısa zamanda görünüşleri, soundları, kısa ve vahşi canlı performansları yüzünden Londra etrafında adları ün salar.

Loog etiketi zaman kaybetmeden The Horrors u bünyesine katar, ve The Horrors Sheena
Is a Parasite/Jack the Ripper adındaki ilk resmi single ını 2006 baharında yayınlar. Grup hakkındaki dedikodular o yaz daha fazla yayılır, ve the Horrors un Troubled Minds adlı gece kulubunede Djlik yapması, kalabalığın ilgisini toplaması yeni bir single için iyi bir sebeptir ve ikinci single Death at the Chapel olur.

Ayrıca Sheena Is a Parasite ı Dvd single olarak tekrar yayınladılar. Şarkının aniden başlayan klibinin yönetmeni Chris Cunningham olup, klipte aktris Samantha Morton Sheena roluyle yer aldı. Aynı yazın sonlarına doğru, grup Stolen Transmission a transfer oldu ve kendi adlarını taşıyan E.P. lerini çıkardılar. Tuhaf müzikal beğenileri ve farklı görüntüleriyle, 2007 nin Mart ayında yayınlanan Strange House adlı ilk albümleriyle şimdiden iyi bir çıkış yakaladılar.
[Sheena Is a Parasite , Little Victories i dinlemek için www.myspace.com/thehorrors]

Yorumlar

Adsız dedi ki…
çokmu tatlısınız sanıyosun sunuz ayanaya baktınızmı hıc sız

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *