Ana içeriğe atla

Dolores O'riordan - Are You Listening?

Bir süre için ortadan kaybolan bizim meşhur The Cranberries grubunun narin sesli, gündüz yüzlü vokalisti Dolores O'riordan yeni albümüyle tekrar adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor. Üç tane çocuk dünyaya getiren Dolores, album konusunda hiç acele etmeden, otuza yakın parça yazdı ve bunların 12 si Are You Listening? adlı yeni albumunu oluşturdu.

Dinleyiciyi kalbinin derinliklerinde yolculuğa çıkaran yeni albumde, "Black Widow" gibi bass gitarların yüzünüzü okşadığı, tatlı bir aşk serüveni tadındaki "“Apple of my Eye”, keyif verici ilk single “Ordinary Day,” nin yanında birçok duygu yuklu balad hakim. Hayranlarının oldukça beğeneceği , prodüktörlüğünün Youth, Dan Broadbeck ve Rich Chycki tarafından üstlenildiği Are You Listening?, kanıtlayacak birşeyi olmayan bir sanatçıdan oldukça sarsıcı, etkileyici bir çalışma olmuş. Ve Dolores artık solo kariyerinde de başarılı olacağının sinyallerini açıkça veriyor.

Şarkı Listesi:
1. Ordinary Day
2. When We Were Young
3. In the Garden
4. Human Spirit
5. Loser
6. Stay With Me
7. Apple of my Eye
8. Black Widow
9. October
10. Accept Things
11. Angel Fire
12. Ecstasy

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Siten çok tatlı, yazılarını da çok beğendim.
Adsız dedi ki…
Dolores O'riordan gibi bir sanatçıyı tekrar aramızda görmekten çok mutluyuz. Gerçekten çok mükemmel bir albüm.
Ayrıca aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkürler.
Adsız dedi ki…
çok etkileyici bir albüm.zaten cranberries geçmişini bilenler bilir.Dolores grubun kalbiydi diyebiliriz. bu arada reklam olmasın tabi de amaç cranberriesse
buyrun buraya www.cranberriesclub.com
blog şık bu arada :)
Adsız dedi ki…
çok güsel site yorum güzel site güsel modern bir site gündemi takip eden eğer forum açarsan forumuna gelmek icin can atarım. :)
Adsız dedi ki…
bence dolores dünyada en iyi solistlerden biri insanın doğasına inen ve müziği sevdiren bir solist nice albümleri dinlemek dileği ile:)

bu arada loser ve ecstasy mükemmel şarkılar....
Adsız dedi ki…
kendisine yakısan bi album...tesekkurler dolores...
ceyda dedi ki…
Dolores kesinlikle çok mükemmel bir sanatçı.Sesi çok ilginç ve güzel bence.tarzı harika kendine özgü.cranberries'deyken de çok severdim.solo albümü de harika.içindeki bütün şarkıları ezberledim.hepsi süper çünkü.
Adsız dedi ki…
harika bir albüm.evde arabada iyi gider.özellikle arabada harika gider !!! :)

Popüler Yayınlar

İletişim Formu (Contact us)

Ad

E-posta *

Mesaj *